basisi fotografie

BASIS FOTOGRAFIE

Wat komt er aan bod?

In de opleiding Fotografie Basis maak je kennis met de essentiële beginselen van fotografie.

De lessen zijn praktisch gericht en zijn voor beginners bedoeld of als aanvulling als je al een lichte basiskennis hebt van fotografie.

Wil je graag fotografie leren op een hands-on manier? In deze cursus ga je aan de slag met de essentiële informatie over fotografie. Het spreekt voor zich dat je je toestel zo goed als vanbuiten zal kennen en het weinig tot geen geheimen meer kent om aan de slag te kunnen gaan als fotograaf. Na de cursus beschik je over voldoende technische kennis om leuke foto’s te maken.


Topics:

Soorten camera’s & fotografie, compositie, diafragma, sluitertijd, ISO, Color management, belichting, perspectieven, objectieven, basis portret, basis bewerking, …

De topics worden verdeeld over 8 lessen. Na de les krijg je een opdracht die je moet voldoen tegen de volgende les. Het gaat om kleine experimentele opdrachten die je makkelijk thuis kan uitoefenen.

Prijs: €550

Min 5 personen, Maximum 10 personen

Benodigdheden: Een camera waarbij je de instellingen manueel kan instellen. Ben je niet zeker of je beschikt over de juiste apparatuur of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! De eerste les heb je geen camera nodig.

De lessen duren +/- 3 uur tenzij anders vermeld en gaan telkens door te Lier op op voorhand doorgeven tijdstippen.